Hamac "L" csónakos pelenka külső Nautilus

Szerintem még mindig az egyik legsikeresebb pelenka a magyar piacon is. Egyfelől, semmi máshoz nem hasonlítható. Másfelől meg értéktartó pelenka. Bőven kiszolgálja a babádat és ha vigyázol rá, akkor több gyermeket is.

Csónakos rendszer, ebben is egyedülálló, mert más pelenkához nem hasonlítható csónak kialakítása van. Extra rugalmas és vékony külső anyag, tökéletesen illeszkedik majd a babádhoz. 

Részletek lentebb:

13 590 Ft

A külső anyaga: Meryl® mikroszálból készül, ami a baba bőréről elvezeti a nedvességet, rendkívül gyorsan szárad és nem hagyja kihűlni a baba bőrét, amikor arra szükség van.
A csónak anyaga: poliuretán
Méretezés: S (4-8 kg), M (6-12 kg), L (9-14 kg), ezek a méretek csak viszonyítási alapok, miután minden babának más az alkata. 
Gyártó: Hamac, Franciaország

Mosás: 

Mosógépben 40 Celsius fokon mosható, 800-as centrifugával.
Ne tedd szárítógépbe, mert roncsolja a szövetet.
Ügyelj arra, hogy mosás előtt a tépőzárakat helyezd a tépő parkolóra és tedd mosózsákba a pelenkákat.

A pelenka külsőket ne vasald!
A Hamac csónak megőrizze a minőségét, kerüld az olyan mosószert, ami glicerint, alkoholt, fehérítőt, oldószereket vagy enzimeket tartalmaz. A mosószóda használata sem javasolt, vagy szemcsés mosószer! 

FIGYELEM! Kérünk, az erős, élénk színeket színenként, vagy hasonló színekkel együtt mosd. Ugyancsak ügyelj arra, hogy a a sötét színű pelenkákat ne áztasd más színű pelenkával!
Érdemes a gépi mosás előtt kézzel is végezni egy mosási próbát, valamint az első mosásnál színfogót használni.