SensEco Baby Mosógél 1500 ml

SensEco Baby mosógél : megújult összetétel panthenollal és szappanfűvel. Kifejezetten gyengéd, bőrbarát formula, mely alkalmassá teszi kézi vagy normál gépi mosáshoz is. Minden típusú anyaghoz használható, bambusz, gyapjú és biopamut anyagok esetén is. 30-90 fokon. Nem tartalmaz hagyományos, lúgos szappant, enzimet, klórt, parabént, szulfátot, foszfátot és optikai fehérítőt sem. Használható házi szennyvíztisztító esetén is.

Foltokat töményen is előkezelhetsz vele!

1 L= 1966 Ft

2 950 Ft

Miért gél?

A gél koncentrált aktív anyag tartalú, könnyen oldódó formula, ami jobban "dolgozik" a textilszálak között azok károsítása nélkül. Utána könnyebben ki is öblíthető a mosási ciklus során. Általában öblítő használata sem szükséges!

Miért növényi tenzidek?

A fenntarthatóság ma már több, mint divat. Kötelesség. Felelősség. A környezet védelme közös ügyünk. A növénytermesztés pedig önmagában is hozzájárul egy egészségesebb ökoszisztéma fenntartásához. A szappanfű nem élelmiszer, így nem onnan vesszük el az alapanyagot. A növény virágzó része csokrokba kerül.

Milyen ruhaneműhöz?

Optimális pH-ja lehetővé teszi, hogy selyem, gyapjú, bambusz, egyéb függöny és kényes anyagokat is moshass vele kézzel vagy géppel. Ezért baba ruhákhoz és mosható pelenkákhoz ideális mosószer.

Mennyit adagoljak?

1 kupak= 40 ml. Ez bőven elgendő 4-5 kg ruhanemű mosásához . 6-7 kg-s gép esetén másfél kupak szükséges lehet.

Színeshez, fehérhez is?

Mindkettőhöz használható. A ruhák szürkülése színanyagok lerakódása, vagy éppen koszos gép belső miatt alakulhat ki. A valódi tisztasághoz ptikai fehérítőkre semmi szükség.

Felnőttek ruhájához használható?

Igen., főképpen érzékeny bőrű felnőttek számára ideális mosószer.

Igen.

További információ a terméken megtalálható!