Fizetés, szállítás

Igyekszem az igényeknek megfelelően rugalmas lenni, így ha egyedi kérésed van, keress bátran, és megoldjuk.

SZÁLLÍTÁS:

Személyesen is átveheted a csomagod Dunakeszin.

FoxPost kézbesítés az általad kiválasztott Foxpost csomagautomatába: 1.490 Ft

A FOXPOST egy egyszerű, és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékedet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Utánvét + FoxPost kézbesítés az általad kiválasztott Foxpost csomagautomatába: 1.855 Ft

Packeta átvételi pontra: 1.490 Ft

Magyar Posta Csomagpont: 990 Ft

Magyar Posta Házhozszállítás: 1990 Ft

Házhozszállítás: 2.990 Ft
Házhoz küldés esetén kettő-négy munkanap a kiszállítási idő.

FIZETÉSI MÓDOK:

Átutalásos fizetés esetén a megrendelés vételárát, valamint a szállítási költséget az átvétel előtt kell kiegyenlítened!

A rendelés véglegesítését követően számlát küldünk ki a megadott e-mail címedre.

A dokumentumot elektronikus formában kapod meg, mely dokumentumon megtalálod az utalandó összeget, a bankszámlaszámot és egyéb szükséges információkat.

Fontos, hogy mindig az adott rendelésed pontos összegét utald, a közlemény rovatba pedig kizárólag csak az adott rendelésed bizonylat számát tüntesd fel, másra nincs szükség! Kérjük, hogy kerüld a több rendelés, egy utalással történő kiegyenlítését!

A díjbekérő kiküldését követően 8 naptári nap áll rendelkezésedre a vételár átutalásához, ezt követően a rendelésed vételár kifizetésének hiányában automatikusan törlésre kerül.

Fizethetsz most már bánkártyával is vagy személyesen készpénzzel.