Aktív Oxigénes Fehérítő (Nátrium perkarbonát) 500g

Aktív Oxigénes Fehérítő (Nátrium perkarbonát): Az OXIGÉN erejével a foltok ellen és a maximális tisztaságért, ropogós frisseségért! Aktív Oxigénes Fehérítő, 100% Nátrium Perkarbonát, mely az oldódás során mosószódára és hidrogén peroxidra, majd oxigénre bomlik.

Mélytisztításhoz szoktuk leginkább használni. De folt kezelésben is nagyon ügyes.  

1 520 Ft

3 Ft / g.

Nátrium perkarbonát

Gazdaságos granulátum, mely jól oldódik vízben. Langyos 40 FOKOS VÍZBEN IS JÓL OLDÓDIK! A nagyon magas hőmérsékletet azért szokták javasolni, mert aki például beteget ápol otthon, vagy nagyon szennyezett pamut pelenkát akar fertőtlenítve mosni, ott a magas hőmérséklet is segít.

Pépesítve tehetjük közvetlenül a foltra (színpróba javasolt, bár általánosságban elmondható, hogy nem fakítja a színeket), vagy előáztathatjuk az anyagokat 5 l meleg víz és 1 teáskanál oxi keverékében. Leginkább 40 Celcius fokos vízben bomlik jól MOSÓGÉPES MOSÁSNÁL. Mosopórhoz adagolva, mosószódával, szappanreszelékkel keverve is jó szolgálatot tesz a ruhaneműk tisztításánál.

Kézi mosásnál megteszi a kihűlt fürdővíz is, mert néhány óra alatt elő lehet vele áztatni fehéreket vagy foltos ruhákat, stb...


Gyermekektől elzárva tartandó!
A képek tájékoztató jellegűek, nem minden esetben ábrázolják a kiválasztott kiszerelést! 
További információkat megtalálod a csomagoláson!