Bare and Boho 2.0 Soft Külső Dupla Combgumi + 2db Bambusz Betét 2.0 5,5-18 kg Blush Shapes

Bare and Boho bemutatja az új 2023-as kollekcióját. A fantasztikus színek mellett, rengeteg újítás is kaptak a pelenkák. Soft külső, a megszokott puha szárazontartó réteggel rendelkezik, ami segít a nedvesség elvezetésében. Újdonság viszont, hogy most már ez a pelenka is dupla combgumival rendelkezik.

Belül található egy plusz fül a derékon, hogy biztonságos védelmet nyújtson az anyatejes áldás ellen, illetve SIO patent, hogy rögzíteni lehessen a hozzá kapott 2 db bambusz betétet.

Hasfalon található egy plusz gumírozás, amely segít, hogy a kerekebb pocakú babákon is szépen álljon. Az előzőhöz képest, kicsit nagyobb az egész pelenka.

Minden külső rész újrahasznosított poliészterből készült vízálló anyaggal rendelkezik, óceánból megmentett műanyag palackokból készült.

Minták elhelyezkedése termékenként eltérő lehet, valamint árnyalatok a valóságban eltérhetnek a képernyőn láthatótól.

Lentebb részletezve: 

9 950 Ft

A cég szenvedélyesen támogatja a helyi ausztrál művészeket, valamint egyedi és exkluzív műalkotásokat, így a pelenkák mintáját is tőlük rendelik meg. Pozitív, hosszú távú együttműködést alakítanak ki országszerte különböző művészekkel, bennszülött hátterű és nem őslakos kreatívokkal.

Összetétele:

Külső: újrahasznosított poliészterből készült, amelyhez óceánból mentett műanyagot használnak.

Külső bélése 100%-ban újrahasznosított poliészter

Betét: 4 réteg bambusz + pamut fleece 70 % bambusz + 30% pamut + stay dry felső réteg 100% poliészter. (kagyló alakú, oldalt védőgáttal) 38X16.5(12.5)cm

Booster: 3 réteg bambusz+pamut fleece 70 % bambusz + 30% pamut + stay dry felső réteg 100% poliészter. (homokúra alakú) 32X15(11)cm

Mosás:

40-60 Celsius fokon mosható, a külsőt nem szabad szárítógépben szárítani, viszont a belsők mehetnek, kerüld az erős vegyszereket, fehérítőket, illetve öblítőket.

Próbáld ki hozzá saját betétjét, vagy trifoldját. Itt megtalálod: https://www.masnis.hu/betetek-trifoldok-prefoldok/

Gyártás:

Kínában és Ausztráliában számos gyártólétesítménnyel dolgoznak együtt áruik gyártása során.