Bare and Boho Újszülött 2.0 Flexi PUL Külső Dupla Combgumi SIO 3,5-5 kg Fresh Saga

Bare and Boho bemutatja az új 2023-as kollekcióját. A fantasztikus színek mellett, rengeteg újítás is kaptak a pelenkák.

Hasfalon található egy plusz gumírozás, amely segít, hogy a kerekebb pocakú babákon is szépen álljon. Belül található egy plusz fül a derékon, hogy biztonságos védelmet nyújtson az anyatejes áldás ellen.

Természetesen továbbra is dupla combgumis, a belső felületen van egy SIO patent, így betéte is tudsz bele rögzíteni.

Minden külső rész újrahasznosított poliészterből készült vízálló anyaggal rendelkezik, óceánból megmentett műanyag palackokból készült.

Minták elhelyezkedése termékenként eltérő lehet, valamint árnyalatok a valóságban eltérhetnek a képernyőn láthatótól.

Lentebb részletezve:

5 590 Ft

Extrém könnyű használat, külső egy kitörölhető PUL anyagból készült, belső felületén 2 oldalon patentok találhatóak, amelybe betétet vagy trifoldot tudsz rögzíteni. Enélkül is szuperül használható.

A cég szenvedélyesen támogatja a helyi ausztrál művészeket, valamint egyedi és exkluzív műalkotásokat, így a pelenkák mintáját is tőlük rendelik meg. Pozitív, hosszú távú együttműködést alakítanak ki országszerte különböző művészekkel, bennszülött hátterű és nem őslakos kreatívokkal.

Összetétele:

Külső: újrahasznosított poliészterből készült, amelyhez óceánból mentett műanyagot használnak.

Mosás:

40-60 Celsius fokon mosható, a külsőt nem szabad szárítógépben szárítani, viszont a belsők mehetnek, kerüld az erős vegyszereket, fehérítőket, illetve öblítőket.

Próbáld ki hozzá saját betétjét, vagy trifoldját. Itt megtalálod: https://www.masnis.hu/betetek-trifoldok-prefoldok/

Gyártás:

Kínában és Ausztráliában számos gyártólétesítménnyel dolgoznak együtt áruik gyártása során.