SOFT Bare and Boho Újszülött 2.0 Külső Dupla Combgumi + 2db Bambusz Betét SIO 3,5-5 kg Apricot Shapes

Bare and Boho bemutatja az új 2023-as kollekcióját. A fantasztikus színek mellett, rengeteg újítás is kaptak a pelenkák. Soft külső, a megszokott puha szárazontartó réteggel rendelkezik, ami segít a nedvesség elvezetésében. Újdonság viszont, hogy most már ez a pelenka is dupla combgumival rendelkezik.

Belül található egy plusz fül a derékon, hogy biztonságos védelmet nyújtson az anyatejes áldás ellen, illetve SIO patent, hogy rögzíteni lehessen a betéteket.

Hasfalon található egy plusz gumírozás, amely segít, hogy a kerekebb pocakú babákon is szépen álljon.

Minden külső rész újrahasznosított poliészterből készült vízálló anyaggal rendelkezik, óceánból megmentett műanyag palackokból készült.

Minták elhelyezkedése termékenként eltérő lehet, valamint árnyalatok a valóságban eltérhetnek a képernyőn láthatótól.

Minden pelenka híres művészek által tervezett mintákat visel.

Lentebb részletezve: 

7 650 Ft

A cég szenvedélyesen támogatja a helyi ausztrál művészeket, valamint egyedi és exkluzív műalkotásokat, így a pelenkák mintáját is tőlük rendelik meg. Pozitív, hosszú távú együttműködést alakítanak ki országszerte különböző művészekkel, bennszülött hátterű és nem őslakos kreatívokkal.

Összetétele:

Külső: újrahasznosított poliészterből készült, amelyhez óceánból mentett műanyagot használnak.

Külső bélése 100%-ban újrahasznosított poliészter

Betét: 4 réteg bambusz + pamut fleece 70% bambusz + 30% pamut + stay dry felső réteg 100% poliészter. (kagyló alakú, oldalt védőgáttal) 30.5X13.5(10)cm

Booster: 3 réteg bambusz+pamut fleece 70% bambusz 30% pamut + stay dry felső réteg 100% poliészter. (homokúra alakú) 27X11(8)cm

Mosás:

40-60 Celsius fokon mosható, a külsőt nem szabad szárítógépben szárítani, viszont a belsők mehetnek, kerüld az erős vegyszereket, fehérítőket, illetve öblítőket.

Próbáld ki hozzá saját betétjét, vagy trifoldját. Itt megtalálod: https://www.masnis.hu/betetek-trifoldok-prefoldok/

Gyártás:

Kínában és Ausztráliában számos gyártólétesítménnyel dolgoznak együtt áruik gyártása során.