Különleges Fotózásra Bérelhető Mosható Pelenka "S"

Ezek a mosható pelenkák, fotózásra illetve nagyon rövid ideig rendezvényekre viselhető pelenkák. A díszítések ragasztott apró elemekből állnak, így fokozott figyelmet igényelnek. " lenyelés veszélyes így kérlek, tényleg csak a fotó elkészültükéig  legyen a babán)!

További kérdésed van írj nyugodtan. Egyeztetjük 


1 500 Ft

Külső anyaga: Lycra polyester 95% és 5% elasztán.

Csónak : PUL anyag.

Minden anyag : OEKO-TEX Standard 100 Class I. minősített.

Pelenkáról le lehet szedni a dekorációs elemeket, kérlek mosózsákban, színfogóval mosd, maximum 40 celsius fokon, amennyiben lehet inkább kézzel mosd ki. Mi fogjuk fertőtleníteni. Díszt ne mosd ki!

A használati útmutató nem betartásából eredő rongálódás esetén egyeztetünk a pótlás összegéről, amely maximum a pelenka vételára lehet, ( de ilyen biztosan nem lesz).

Pelenka 3 napig lehet nálad kézhezvételtől számítottan. Fontos a visszaküldés betartása a türelmi várakozási idő +2 nap, ez felett késedelmi díjat számlázok ki.

Amennyiben jelzed a visszaküldés előtt, hogy hosszabbítást kérsz, úgy nem fogom kiszámlázni a büntetést, csak a hosszabbítási díjat.

Késedelmi díj: 1000 Ft/nap.

Hiányosan visszaküldött csomagnál, amennyiben pótlod 5 napon belül, úgy nem kerül kiszámlázásra, ellenkező esetben a termék piaci árát kell megfizetned.

Pelenka kizárólag pár óra viselésre alkalmas, főleg fotózásra! A pelenkán látható elem leszedhető, így a futózást követően letudod pattintani a pelus maradhat a babán. Kérlek nagyon figyelj a leeső elemekre, miután ezek ragasztott apró elemekből állnak. (VESZÉLYES LEHET KISBABÁD SZÁMÁRA, ha lenyeli)