POP-IN Külső Ferret Egyméretes

Pop-in egyméretes mosható pelenka 5,5 kg-tól egészen 14 kg-ig. Patentokkal lehet szabályozni a pelenka méretét. A pop-in pelenkákra jellemző az erősebb dupla combgumi, így nagyon stabil és megbízható pelenka. Kifejezetten inkább vékony és közepes testalkatú babákra ajánlom. 

Árértéktartó és magas minőség.

A kép illusztráció, szín árnyalatban képernyőként eltérhet és a minták elhelyezkedése is változhat.

További részletek lentebb:

6 990 Ft

Nappali használatnál : 6-8 db elegendő

Éjszaka is szeretnétek mosizni, akkor érdemes 10 db-ot beszerezni, plusz bármilyen, számodra megfelelő belsőt. Szinte mindennel szuperül működik. Lényeg a rétegezés, alulra érdemes bambusz, kender vagy Zorb anyagot tenni, felülre meg mikroszálas vagy pamutot (pl. törülköző).


Anyagok: 100% újrahasznosított poliészter bio TPU membránnal.

Tisztítás: A színek és a nedvszívó képesség megőrzése érdekében, ne használj biológiai tisztítószert, fehérítőszert és lágyítószert a mosáshoz! Ne szárítsd a pelenkát közvetlen hőnek kitéve vagy szárítógépben, mert a magas hő ronthatja az anyag minőségét! Ne áztasd a pelenkát, a szokásos 40-60 fokon mosd őket. A sötét anyagoktól és fehérektől mindig elkülönítve mosd. Tépőzárat, mindig helyezd a tépő parkolóra és mosózsák használata szinte elengedhetetlen a tépőzáras pelenkáknál.