Pre Tanácsadás

Még pocakban van a jövő mosi babája, de te már nagyon izgatott vagy? Szeretnéd magadat bebiztosítani? Feleslegesen nem össze-vissza vásárolni? Elvesztél a rengeteg információban? Akkor gyere el egy PRE tanácsadásra. 

Lentebb részletezve: 

8 500 Ft

Hogyan épül fel a pre tanácsadás?

- Kimegyek hozzád saját környezetbe, de el is jöhetsz hozzám.

- Kiviszek magammal számtalan fazonú, stílusú és méretű pelenkát, nem csak az oldalamon találhatókkal fogsz találkozni. Fontos nekem, hogy megismerd mennyire színes ez a világ. Természetesen, újszülött pelenkákat is fogunk nézni.

Pop-in, Hamac, Milla, Pannah, Schildkraut, Repelus, LA, Pötyi, Manoca, Bnappy, Mama Koala, Culla di Teby, Bambino Mio, Bepe, Elemental Joy, Doodush, Petit Lulu, Popolis, Bare and Boho, Aníz Design, Sisipel, Little Lovebum, Doborka, Kreliza, Nessie, Bells Bumz, Xkko. Purfullio, La Petite Ourse, Puppee, NOI.

- Egy kötetlen beszélgetés közben minden fontos dologra felhívom a figyelmed, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz még számtalan kérdés útközben, de akkor írsz nekem.

- Ilyenkor nem tudunk még fazonról és fazon próbáról beszélni, azt kb. 5,5 kg-tól tudjuk megnézni.

- Viszont össze tudunk állítani egy pici újszülött kezdő készletet, megnézed mi tetszik, mi nem. Egyáltalán mi is ez a mosi őrület, hogyan is néz ki ez a valóságban.

- Megtanulunk egyszerűen mosni.

- Bármikor írhatsz, ha elakadsz, nem engedem el a kezed, ameddig nem vagy magabiztos.

Milyen pelusokkal fogsz találkozni?

- Újszülött 

- Pul külső

- Zsebes

- SIO

- AIO

- Csónakos

- Bebújós

- Gyapjú

- Külföldi és magyar márkák egyaránt

- Számtalan betét (mikroszálas, bambusz, kender, pamut, ZORB, prefold, tetra, fitted prefold, trifold)

Időtartam: megközelítőleg 2 óra, nem sürgetünk senkit csak kényelmesen.

Kiszállás díja: 100 Ft/km oda és vissza számolva a XV. kerületből, valamint parkolási díj esetén annak költsége is kiszámlázásra kerül.

Ti is jöhettek hozzám, ha az kényelmesebb.

Amennyiben felmerült kérdésed keress nyugodtan.