Pre Személyes Tanácsadás 1 óra

Még pocakban van a jövő mosi babája, de te már nagyon izgatott vagy? Szeretnéd magadat bebiztosítani? Feleslegesen nem össze-vissza vásárolni? Elvesztél a rengeteg információban? Akkor gyere el egy PRE tanácsadásra. 

Ezen a tanácsadáson résztvevő szülőknek az újszülött kölcsönző csomag 5000 Ft-ba kerül 8900 Ft helyett. 

Lentebb részletezve: 

9 900 Ft

Hogyan épül fel a pre tanácsadás?

- Kimegyek hozzád saját környezetbe, de el is jöhetsz hozzám.

- Kiviszek magammal számtalan fazonú, stílusú és méretű pelenkát, nem csak az oldalamon találhatókkal fogsz találkozni. Fontos nekem, hogy megismerd mennyire színes ez a világ. Természetesen, újszülött pelenkákat is fogunk nézni.

Milyen pelusokkal fogsz találkozni? Pop-in, ECOnaps, Olivia, Milla, Pannah, Schildkraut, Repelus, LA, Pötyi, Manoca, Bnappy, Mama Koala, Culla di Teby, Bambino Mio, Bepe, Popolis, Bare and Boho, Sisipel, Little Lovebum, Doborka, Kreliza, Nessie, Bells Bumz, Xkko. Purfullio, La Petite Ourse, NOI. Little Lamb Blümchen

- PUL külső

- Zsebes

- SIO

- AIO

- Csónakos

- Bebújós

- Gyapjú

- Külföldi és magyar márkák egyaránt

- Számtalan betét (mikrószálas, bambusz, kender, pamut, zorb, prefold, trifold, fitted prefold).

- Egy kötetlen beszélgetés közben minden fontos dologra felhívom a figyelmed, ez nem azt jelenti, hogy nem lesz még számtalan kérdés útközben, de akkor írsz nekem.

- Viszont össze tudunk állítani egy pici újszülött kezdő készletet, megnézed mi tetszik, mi nem. Egyáltalán mi is ez a mosi őrület, hogyan is néz ki ez a valóságban. ( Jobban támogatom az újszülött időszakban a kölcsönzőt, de minden igényt támogatok).

- Megtanulunk egyszerűen mosni.

- Bármikor írhatsz, ha elakadsz, nem engedem el a kezed, ameddig nem vagy magabiztos.

Időtartam: megközelítőleg 1 -1,5 óra, nem sürgetünk senkit csak kényelmesen.

Kiszállás díja: 100 Ft/km oda és vissza számolva a XV. kerületből, valamint parkolási díj esetén annak költsége is kiszámlázásra kerül.

Ti is jöhettek hozzám, ha az kényelmesebb.

Amennyiben felmerült kérdésed keress nyugodtan.