Online Tanácsadás + Bérelhető Személyre Szabott Csomag Kezdő Anyukáknak

Szeretnéd kipróbálni mielőtt megveszed, abszolút nem vagy gyakorlott és szükséged lesz még online segítségre, akkor ez a neked való csomag.

Nálam lehetőséged van, nem csak az oldalamon forgalmazott terméket kikölcsönözni, hanem még számtalan másikat a világ minden tájáról.

Képek Illusztrációk a csomagok vegyesen kerülnek összeállításra. 

Bővített személyes tanácsadás esetén a csomag díja 5000 Ft. 

Lentebb részletezve:

13 900 Ft

Ebben a csomagban az online követés is benne van, amennyiben nem vagy gyakorlott mosi mami, kérlek ezt a csomagot válaszd, ha szeretnéd, hogy online segítsek neked levelezés esetleg webkamerán keresztül. A csomag kézhezvétele után tartunk egy online 30 perces tanácsadást.

Amennyiben bővített személyes tanácsadáson veszel részt nálam, úgy a csomag díja  5.000 Ft. 

A csomag 2 hétre bérelhető.

Minden bérlést megelőz egy konzultáció, hogy a legjobb csomagot tudjam össze állítani.

  • 5 db mosható pelenka
  • opcionális töltetek
  • 2 db szárazontartó
  • 1 db tárolódoboz
  • 1 db használati útmutató

Bérelhető pelenkák:

Pop-in, ECOnaps, Olivia, Hamac, Milla, Pannah, Schildkraut, Repelus, LA, Pötyi, Manoca, Bnappy, Mama Koala, Culla di Teby, Bambino Mio, Bepe, Popolis, Bare and Boho, Sisipel, Little Lovebum, Doborka, Kreliza, Nessie, Bells Bumz, Xkko. Purfullio, La Petite Ourse, NOI. Little Lamb, Blümchen

- PUL külső

- Zsebes

- SIO

- AIO

- Csónakos

- Gyapjú

- Külföldi és magyar márkák egyaránt

Használatból eredő, elszíneződés nem számít meghibásodásnak, valamint elhasználódás, tépőzár kibomlás vagy anyag kibomlás.

A használati útmutató nem betartásából eredő rongálódás esetén egyeztetünk a pótlás összegéről, amely maximum a pelenka vételára lehet, ( de ilyen biztosan nem lesz).

Készlet 14 napig lehet nálad kézhezvételtől számítottan. Fontos a visszaküldés betartása a türelmi várakozási idő +5 nap, ez felett késedelmi díjat számlázok ki.

Amennyiben jelzed a visszaküldés előtt, hogy hosszabbítást kérsz, úgy nem fogom kiszámlázni a büntetést, csak a hosszabbítási díjat.

Késedelmi díj: 1000 Ft/nap.

Hiányosan visszaküldött csomagnál, amennyiben pótlod 5 napon belül, úgy nem kerül kiszámlázásra, ellenkező esetben a termék piaci árát kell megfizetned.

Ezek a pelenkák nem újak, de igyekszem mindig kifogástalan terméket küldeni, hogy a legjobb élményt nyújtsa számodra.

Kérlek, ha nem látsz bent készleten írj üzenetet: masnisinfo@gmail.com-ra.


Amennyiben bizonytalan vagy a használatban, feladásban, akkor válaszd mellé tanácsadásaim egyikét!